نویسنده:مرتضی عبداله زاده فعال رسانه ای
بیتردید شهادت؛ سعادتی است که معدود خاکیان را به افلاک میبرد و حاج قاسم سلیمانی از آن معدود عشاق بود که با شهادتش تمام فاصلهها را بیرنگ کرد و در سوگ فراقش یک همدلی معنادار بین جامعه ایران ایجاد نمود. نه تنها در جغرافیای ایران بلکه در جهان این موج همگرایی چنان عظیم بود که از اردشیر زاهدی – وزیر خارجه رژیم پهلوی – تا حزب اللهیترین افراد جامعه او را ستودند!. براستی راز این همدلی و همصدایی و محبوبیت سردار دلیر ایران زمین چه بود؟ آیا جز این بود که او خط کشیها را قبول نداشت و با صراحت به این دوگانه سازیها و خط کشیها تاخت؟ (آن یکی چپ و این یکی راست و آن دیگری اصلاح طلب و این اصولگرا… این خوب آن بد…)
بیانات رهبری پیرامون ضرورت پاسداشت وحدت حول این اسوه مقاومت بیانگر این ضرورت است که خون بناحق ریخته این سرباز فداکار وطن باید به مثابه محور گرانسنگ وحدت بخش نقش آفرینی کند.
هرکس تصور کند که با مصادره خون شهید سلیمانی خدمتی به او خواهد کرد، حتماً اشتباه میکند. چرا که خون شهید سلیمانی به عنوان یک قهرمان ملی و سرباز دین و میهن، امروز وسیله وحدتی شده که در این آوردگاه بزرگ پشتوانه صیانت از منافع و مصالح ملی و موتور محرکه پیشرفت ایران اسلامی خواهد بود.
این حقیقتی است که باید از سوی همگان مورد توجه قرار گیرد. چرا که راز محبوبیت عظیم سردار سلیمانی در ایران را باید در نگرش این شهید جست و جو کرد. در چنین برههای، «اتحاد ملی» به عینیت کلمه تشکیل خواهد شد و نظام ایران اسلامی در بهترین شکل ممکن با صلابتتر می شود.
حال چه شد که در مراسم بزرگداشت این مرد آسمانی، فردی که به اشتباه عنوان عمار انقلاب به وی اطلاق شده با کلامی تفرقهافکنانه و سرشار از توهین و درشتی طیف وسیعی از مردم، فعالان سیاسی، روحانیت و چهرههای اصیل مبارزه و انقلاب شخصیتهای برجسته نظام در استان فارس، همچون وزیر محترم اطلاعات که نماینده منتخب صدها هزار نفراز مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری که همگان بر اخلاق مداری ایشان مُهر تایید زدهاند را هدف ترکشهای زهرآگین کلام تفرقه افکنانه قرار داده و ساحت انسانهای شریف را آماج حملات و عبارات کینه توزانه کرده است تا شاید بزعم خویش خط کشیها و دوقطبیها را پررنگ سازد!
این خیمه شب بازی در مراسم سوگواری ملیترین و بلکه فراملیترین سردار انقلاب در شهرستانهای لامرد و مُهر که به صورت غیرقانونی و با نام گروه جمعیت انقلابی نیز برگزار شد به تعبیری تیغ کشیدن بر همگرایی آحاد مردم انقلابی محسوب می شود.
آیا براستی این عده گمان می کنند که اشاعه نفرت و تقویت اختلاف در جامعه خدمت به انقلاب و رهبری فرزانه است که همواره منادی گام برداشتن در مسیر مستقیم انقلاب و خدمت به مردم هستند؟
این خون پاک و مطهرِ فراخوان به زندگی و وحدت این سردار بزرگ، بر صفحات فجر و شفق و بر ستیغ کوهها و پهنه دشتهای این سرزمین کتابت شد تا بار دیگر احیاگر آرمانگرایی مبتنی بر آموزه های دینی و باورمندهای ملی شود.
روی سخن با این طیف است که ای عزیزان مدعی ارزشی بودن ،آرمانهای اصیل اعتقادی و ملی را در این بحبوحه سخت با زنگارهای جناحی و سیاسی آمیخته نسازید، دامن زدن به گسست اجتماعی و ایجاد فرصت برای بهره برداری های بیگانگان با هیچ یک از موازین اخلاقی و انسانی سازگار نیست.