اقتصادی

شعارها توخالی بود/ حدود ۱۵۰۰ کارخانه بدهکار تعطیل شدند

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور گفت: در شرایطی که ما در جنگ اقتصادی هستیم ، قابل قبول نیست در سالی که جهش تولید نام‌گذاری شده، تعداد ۱۴۶۰ کارخانه توسط بانک‌های کشور تعطیل شوند.

علی حسین رعیتی فرد مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور گفت: اگر ما در بخش تولید بتوانیم موانع را برطرف کنیم، می‌توانیم نیاز های کشور را تأمین کنیم مشکلات عمده اقتصادی ما نیز حل خواهد شد، که البته این مهم اتفاق نخواهد افتاد مگر با یک عزم ملی و خواست همگانی، از مسئولان گرفته تا مردم.

رعیتی فرد در ادامه افزود: متاسفانه تحریم‌های دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام اسلامی باعث شده تا رونق اقتصادی کمی کمرنگ بشود که البته باید گفت که این تحریم ها از همان ابتدای انقلاب آغاز شده و ادامه خواهد داشت چون دشمنان ما با اسلام و دین ما مشکل دارند و نمیتوانند پیشرفت جوانان انقلابی را ببینند و میخواهند همه کشورها مستعمره آنها باشند.

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با اشاره به نام گذازی سال ۹۹ توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید گفت: در شرایطی که ما در جنگ اقتصادی هستیم و چند سالی هم هست که مقام معظم رهبری در ابتدای سال نو، عناوین متعددی برای رونق تولید و حمایت از کار و دسترنج کارگر و کارفرمای ایرانی بیان می کنند، به هیچ عنوان قابل قبول نیست در سالی که جهش تولید نامگذاری شده تعداد ۱۴۶۰ کارخانه توسط بانک های کشور تعطیل شوند.

رعیتی فرد افزود:بانک ها ۱۴۶۰ کارخانه و مراکز تولیدی را به دلیل بدهی و عقب افتادگی اقساط تسهیلات دریافتی آن را به تملک خود درآورده و همین امر موجب تعطیلی کارخانه تولیدی و بیکاری عده ی زیادی از کارگران شده است.

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات گفت: بسیاری از این کارخانجات مشکل خاصی نداشته و توان تولید را داشته اند و بعضا دستگاه های بروز برای تولید فراهم کرده اند. مشکلات مالی بانک باعث تعطیلی، پلمپ و مصادره گردیده و علاوه بر اینکه تولید متوقف شده، تعداد زیادی از کارگر ها مستقیم و غیر مستقیم در چرخه تولید آسیب دیده و بیکار شده‌اند.

 رعیتی فرد با اشاره به در نظر گرفتن شرایط کنونی افزود: کارگران و کارخانجات در همه شرایط پایبندی خود به نظام، انقلاب و کشور را ثابت کرده‌اند، از دوران دفاع مقدس که بیش از ۱۴ هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده تا تمام حوادث و شرایطی که در این سالها پیش آمده همیشه پای کار بوده‌اند، برای مثال همین موضوع اخیر و شیوع ویروس منحوس کرونا که با سه شیفت کار و با برگزاری شیفت ایثار بدون دریافت حقوق و یا دستمزدی مشغول تولید مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده بودند و کشور را در این شرایط بحرانی از اقلام بهداشتی بی نیاز کردند.

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات گفت: با توجه به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۲ و شرایط جنگ اقتصادی و روز کشور، مقام معظم رهبری بیان فرمودند که همه دستگاه‌ها بی درنگ و به فوریت، قوانین، آئین نامه ها و دستور‌العمل‌ها را مطابق شرایط بروز و منعطف تر کنند تا اقتصاد ما در کوران تحریم چابک و با نشاط بیشتر حرکت کنند، اما با اقدامات بانک ها در حوزه مالی و پولی و تأمین منابع مورد نیاز کارفرمایان و تولید کننده گان این اتفاق مهم رخ نداد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز کشور به جهش در بخش تولید انتظار می رود بانک ها و نهاد های مربوطه علی رغم مشکلات و سختی هایی که وجود دارد شرایط را برای بازگشت مجدد کارخانجاتی که تعطیل شده اند را فراهم آورند تا در جنگ اقتصادی هم مانند جنگ هشت ساله پیروز باشیم.